Beoordelingen van BioToko Deventer

Recente recensies van BioToko Deventer

5 sterren na 280 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging prima in orde. Wel vond ik het vreemd dat de kortingscode LST107SG die tot en met 22 juni geldig is vandaag, op 21 juni, niet geaccepteerd werd.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten 👍🏻

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig goed! Alleen zou het fijn zijn als er een optie is naast normaal om een grote portie te nemen.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor! Prima gegeten en uitstekende kwaliteit.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was goed verzorgd en heerlijk! En ruim voldoende. Het bestellen via de webshop ging prima,

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echt genoten samen met mijn man en drie kinderen! Wat betreft de service zou ik wel willen meegeven dat het niet zo prettig was toen ik het eten kwam afhalen. Er stonden drie meiden achter de toonbank en geen van hen reageerde op mijn binnenkomst. Ze waren te druk met elkaar in gesprek. Pas toen ze klaar waren keerde een van hen zich om ‘Kan ik u helpen?’. Was niet zo klantvriendelijk.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en smakelijk; goeie service!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en het eten nog goed warm. Eten was weer heerlijk.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas minder dan de vorige keren. Vlees aan de taaie kant, rijstkorrels deels hard en over het algemeen minder pittig dan de vorige keren. Jammer!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben inmiddels vier keer eten besteld bij BioToko en het was elke keer heerlijk! Goede kwaliteit, lekker bereid.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker gegeten! We hadden een vega en vlees rijst tafel besteld, was echt waanzinnig goed! Ook meer dan genoeg; kortom dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ok, maar niet bijzonder

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, authentieke smaken, smaakvol, grote keuze en goede porties voor een mooie prijs.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettige website Bezorging prima op tijd, eten watm Perfecte Rendang!! De katjang in de seroendeng was helaas erg rauw naar mijn smaak. Maar de rest verder heerlijk!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bereid, snel bezorgd en wat onverwacht extra eten. Super!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super genoten van een heerlijke rijsttafel. Ruim genoeg voor z’n drieën

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar. Zou wel fijn vinden als eerder kunt bestellen en niet alleen op de dag zelf.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische rendang en andere lekkere hapjes. Alleen de gado gado was een beetje saai en oogte niet kraakvers. Maar absoluut een aanrader.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat de GadoGado koud was hadden we niet begrepen. Verder was t voldoende en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten. Niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb vaker gegeten bij BioToko Zutphen. Heerlijk! Voor afhaal mag het tarief wel wat lager. Verder oké.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en zelf opgehaald. Meestal kun je de bestelling binnen een half uur ophalen. Wacht echter niet op de bevestigingsmail. Die kwam om kwart voor acht binnen met de mededeling dat ik de maaltijd om half acht kon ophalen. Toen was ik ondertussen al weer thuis en lekker aan het eten.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten bezorgd gekregen door Biotoko. Hadden 29 verschillende gerechten. Alle gerechten smaakten TOP. Prijs is hoog, maar kwaliteit ook. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers Indisch eten met authentieke smaken en ook veel vegetarische of vegan opties. Altijd weer een feestje!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging makkelijk, bezorging goed en exact op tijd, eten was erg lekker én goed warm. Helaas de bonbons deels gesmolten omdat ze bovenop het warme eten stonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, vers en goed gekruid en echt een aanrader

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit voedsel: uitstekend! Maar bio- en vega-image wordt teniet gedaan door onnodig gebruik van plasticbakjes! WEG met plastic, er zijn voldoende alternatieven tegenwoordig!!!!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!! Goede portiegrootte. Stipt op tijd bezorgd. Super!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service hoewel er in eerste instantie iets mis was gegaan met de levering kregen we snel vervangend eten. Heerlijke vegetarische rijsttafel. Ik vergeet alleen iedere keer de spekkoek te bestellen als toetje

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en voldoende. Was lastig om te herkennen welke rijsttafel bij welke bakjes hoorde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd heeerlijk‼️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke geuren, kruiden en smaken. Goed heet (temperatuur). Iets later bezorgd dan verwacht.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, we hadden de vega rijsttafel. Lekkere gerechtjes, afwisselend, en zeker voldoende voor 2 a 3 personen

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten overheerlijk! Bezorging 30 min te laat. Beter om ipv precieze tijd een marge aan te houden? Bv uw bestelling wordt bezorgd tussen ... en ... u

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg zalig. Perfect gekruid, boontjes goed gaar maar niet doorgekookt. tempeh kuning heeeeerlijk. En nog een leuke bezorger ook!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vegan rijsttafel was lekker, goede service ook. Ik vond 48 euro wel aan de prijzige kant . Toch ben ik blij dat er een biologisch vegan mogelijkheid is.. zou het weer doen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al enkele keren besteld, heerlijk eten en authentieke smaken. Snelle bezorging, goede kwaliteit.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Als commentaar gewenst is, de website is erg onder de maat.De gerechten kunnen veel smaakvolller getoond worden en het winkelmandje geeft geen gevoel van een “Call To Action”. Samengevat de website geeft niet het tafelgevoel weer.Maar zeker heerlijk gegeten.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gisterenavond weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg genoten van het eten! Goede kwaliteit, prima hoeveelheid en voor mij niet te pittig. Al kan ik me wel voorstellen dat mensen bij 1 of 2 pepertjes misschien iets meer pit verwachten. Voor mij persoonlijk zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker gegeten van de rijsttafel .. Alleen de bestel app graag iets gebruiksvriendelijker maken. De optie ophalen en kortingscode invoegen zijn bijna niet terug te vinden en kunnen beter aan het einde even worden gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , enige wat voor verbetering vatbaar is , is de fou yong hai( te zout) Gado gado , nasi djawa, spek koek, tempeh kering zalig...

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste bestelling, maar het smaakte prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij houden van Indisch eten en als het van de Bio-toko komt is het altijd genieten. Zo ook vanavond!! Verfijnde smaken en de producten die er gebruikt worden zijn van goede kwaliteit. Dat proef je!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Graag een keer een kijkje in Zutphen keuken

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste toko aan deze kant van de Ijssel!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging in 30 minuten. Eten heerlijk warm. Maaltijden 2x vegetarisch drievaksmaaltijd. Met nasi goreng, champignons, kerrieboontjes en aubergine. Heerlijk! Goed gekruid. Goede hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de hele middag in de keuken moeten staan om deze smaken voor elkaar te krijgen . En nu was het voor mij gedaan. En dan ook nog biologisch. En op de fiets gebracht, in de regen !

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de pittige rijsttafel en vonden de gerechten heerlijk. Wij vonden de prijs wel flink voor wat je kreeg qua hoeveelheid. Een bedrag van 35 euro lijkt ons passender voor de hoeveelheid eten (drie kleine bakjes vlees) i.p.v. 54 euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maar er mag wat mij betreft iets meer vlees in. Ondanks zorgvuldige verpakking was er toch nogal wat saus gelekt

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het meeste eten was lekker eten, maar deze keer was mihoen een beetje bitter van te veel kool.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles goed warm en veel verschillende gerechten. Jammer dat er geen naam op het gerecht staat, zodat je weet wat je eet. Misschien een tip om een etiketje op de bakjes te plakken met de naam van het gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de regen kwam de bestellen super top👍🏼

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Vooral de sajoer lodeh waren alle smaken lekker ingetrokken dat was vorige keer iets minder maar nu helemaal goed En ja de rest was weer perfect

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker. Zelf een pittige veganrijsttafel samen gesteld. Verse groenten, heerlijk gekruid. Top!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeker lekker. Een aantal punten van feedback: - De website heeft nogal veel gezichten. Er is een eigen bestelsite, een thuisbezorgd site, en sites voor de verschillende vestigingen. Ook het wisselen tussen afhalen en bezorgen was een beetje vreemd om dit op de main page te doen. Een optie bij het bestellen zou beter zijn denk ik? Geen usability expert hier :). - Het plastic afval / aluminium folie was best veel. Zou het mogelijk zijn om een eigen bakje mee te nemen en deze af te vullen? Bij ikea zijn deze bakjes te krijgen: (https://www.ikea.com/nl/nl/p/ikea-365-voorraadpot-met-deksel-rechthoekig-glas-kunststof-s89269071/), misschien is het een idee om deze bij een maaltijd mee te verkopen, en ook te accepteren om in te leveren? Sowieso zou het best mooi zijn om een soort standaard afhaalcontainer te hebben, die met statiegeld ingeleverd kan worden. Net als de bruine bierflesjes (deze zijn ook standaard tussen brouwers). Anyway, ik heb lekker gegeten, bedankt voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond de veganistische rijsttafel besteld. Het was echt goddelijk! Er zaten allerlei verschillende gerechtjes in, en stuk voor stuk waren ze heerlijk. Echt een aanrader!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met z'n drieen weer genoten

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Verfijnde smaak. Kleine tip: ik om echt zelden tegen dat de iDeal-kosten expliciet in rekening gebracht worden. Ik denk dat dat ook ten koste gaat van de fooi.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, divers, op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede prijs/kwaliteitverhouding, op tijd bezorgd.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bio hapje. Mooi op tijd geleverd.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top weer!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd voor een goede prijs.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer lekker 😛😋😋😋

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het weer!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer! Rijsttafel + 2x saté is ruim genoeg voor 3 personen!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer perefct en van goede kwaliteit...TOP..!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer dat we bij Biotoko Deventer eten hebben besteld. Ook nu weer voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Warm, smaakvol en genoeg.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi op tijd. En zeker de moeite waard om nog eens te eten. Groetjes Ria en Wim

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn eten!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit! Het vegetarische aanbod is echt een aanwinst voor Deventer! Heel blij dat jullie er zijn!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wát lekker! Makkelijk besteld via de website en lag netjes klaar toen ik het kwam ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging stipt op tijd en het eten prachtig op temperatuur. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk , net als ik in Zutphen gewend was. Blij dat jullie nu ook in Deventer zitten . Jullie tempe kering, nasi djawa en gado gado en spek koek zijn zalig

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was perfect.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijsttafel (vega) was smakelijk, warm en de bezorging correct en op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

alweer overheerlijk, en om de hoek, erg blij met deze toko!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Net verhuist uit Den Haag, toch wel het Mekka der toko's, blij verrast met de fantastische rijsttafel van de BioToko Deventer. Elk gerecht z'n eigen onderscheidende smaak en beet en alles goed vers. En dan nog vegetarisch ook. Kom daar maar eens om in Den Haag ;-)

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Niet teveel voor 3 personen. Goed van smaak alleen stevig aan de prijs en veel te veel plastic en aluminiumfolie. Zou mooi zijn als voor dat laatste nog iets op gevonden kan worden. In een duurzaam ( wegwerp) bak met diverse vakjes

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eten smaakte zeer goed en is van goede kwaliteit. Echter de hoeveelheid eten voor de prijs viel behoorlijk tegen. wij hebben voor twee personen meer dan €40 betaald voor 7 gerechten en dit was echt niet voldoende. nogmaals aan de kwaliteit ligt het niet, deze was top. Maar de hoeveelheid is een tegenvaller.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijk gegeten! Verpakking kan nog wel wat milieuvriendelijker met minder plastic en minder nietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega-rijsttafel was goed verzorgd, heel smakelijk met veel verschillende warme en koude gerechten en wel bijna voldoende voor 4 personen. Helaas werd de maaltijd een uur te vroeg bezorgd, maar als genoegdoening werd er later nog een heerlijk toetje bezorgd. Heel hartelijk bedankt nog hiervoor. We hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was erg lekker. Wel tweemaal sperziebonen alleen in een andere saus. Jammer dat jullie niet in Diepenveen bezorgen.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker klaargemaakt.gevarieerde smaak en zuiver. Met genoegen gegeten. Mooie winkel ook. Bestellen en afhalen gaat gemakkelijk . Ik ga het zeker nog eens doen.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw, wat een top tent! Heerlijk eten, groot aanbod vegan opties en vriendelijk personeel. Ik ga zeker vaker bestellen!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Door privé omstandigheden twee keer besteld deze week! Ik vind het eten erg lekker .. Alleen deze bestelling ,was gaan lekken in de tas..dat is niet leuk op je aanrecht en op tafel zetten,en we moesten erg lang wachten .samen met andere klanten in de winkel.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer even lekker als altijd!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, maar erg kleine porties. Iets meer was wel lekker geweest.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk en laat ook weer genieten van de herinneringen aan mooie zomeravonden op het terras in Zutphen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, rijsttafel kan best met 4 gegeten worden. Heerlijk eten!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan rendang is geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling gedaan. Dit keer werd de bestelling bezorgd per fiets in een grote tas. Helaas waren enkele bakjes gaan lekken, wat ook bijna niet anders kan, zoals ze opgestapeld moesten worden in de tas. Bovendien was het eten in tegenstelling tot voorgaande keer, toen ze het met de auto bezorgde, al koud. Na het opwarmen, hebben we wel weer genoten van het eten.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten en keurig verzorgt. We hadden eenrijsttafel voor 2 personen, maar hebben er 5 porties van gemaakt. Dus kunnen er de komende dagen ook nog van genieten

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd (en op de fiets - klasse!). Portie leken "krap aan" maar dit viel in de praktijk reuze mee, het was meer dan genoeg. Smaken waren prima - aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties niet bijzonder groot maar net toerijkend. En behoorlijk prijzig in verhouding. Wel heerlijk eten. Authentieke smaken. De gado gado zou beter smaken met pindasaus. Jammer dat het er niet standaard bij zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer afgehaald bij BioToko. Het smaakte erg goed, dus dat gaan we vaker doen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 min. te laat, maar de rijsttafel was nog lekker warm en smaakte uitstekend.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was fantastisch, dit is de juiste plek voor heerlijk en kwaliteitsvol eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima vegetarische rijsttafel met toebehoren. Op afgesproken tijdstip bezorgd en prima warm geleverde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De vegan rijsstafel was weer overheerlijk. We hebben gesmuld van alle gerechten, de afwisseling qua smaken is heel fijn en uitgebreid. Voelt heel luxe om zo'n volledige rijsttafel thuis te kunnen eten. Het is ook heel fijn dat er nu bij het bestellen een keuze gemaakt kan worden uit de basisgerechten (rijst, bami, nasi e.a.) omdat wij de witte rijst eigenlijk wat saai vinden. Dus helemaal blij daarmee! Ga zo door!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Uitstekende bediening.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! De porties zijn voldoende, het vlees van de rendang en de babi ketjap lekker zacht en de nasi/bami ook goed op smaak gebracht! De boontjes waren ook heerlijk, net als de snikkert! Voor herhaling vatbaar, mmmmm

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smaakvol eten. Goed vullend en een fijne aanvulling op de bestaande vette hap

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt goed Indonesisch eten. Met veel vegan opties! Goed voor natuur, dier en mens.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van 2 rijsttafels met verschillende nasisoorten. Bestelling liep goed, terugkoppeling ook en de bezorging was prima! Dat gaan wij nog eens doen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn laatste bestelling was erg slecht geleverd, het pakket stroomde overal vandaan en het dessert werd vloeibaar gemaakt door hitte in plaats van koud te zijn. We zijn erg teleurgesteld! De meest onaangename Valentijnsdag!

Reactie van BioToko:Beste meneer petrov, excuses voor de slechte beurt we gaan een passende oplossing voor u verzinnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Bezorging top. Ik hoop dat de fooi naar de bezorgers gaat.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En optijd bezorgd. Het was heel netjes verpakt, met zorg behandeld. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende prijs kwaliteit, heerlijk eten in mooie porties, smaakvol, letterlijk! Absolute aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd half uur te vroeg bezorgd, maar dat was nu geen probleem. Bezorgster was heel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer.. Alles was van goede kwaliteit en heerlijk warm...Tot een volgend keer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Bezorging was heel vlot ondanks het slecht weer.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, onze vegan maaltijd!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische rijsttafel. Gloeiend heet bezorgd. Prima op rijd. Aanrader!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Een echte aanrader. Tip om in het keuzemenu ook de optie op te nemen voor krupuk ipv java chips, net zoals bij de rijst en atjar.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bij twee pepers mag er echter best een pitje bij:-).

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Vers en knapperige groenten. Ruime porties. Een aanrader!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Ajam ritja en Sajur lodeh waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel mild vlees besteld en opgehaald. Goede kwaliteit en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We kennen de Biotoko al van Zutphen. Dus we wisten het al, maar we hebben Super lekker gegeten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, maar ipv nasi kreeg ik bami.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu verschillende keren gegeten van deze bio toko in Deventer en steeds was het echt heel erg lekker. Maar vanavond viel het tegen. De boontjes waren wat taai en de foe young hai (of hoe schrijf je dat?) proefde ook alsof hij al langer geleden gemaakt was. Kortom niet zo heel tevreden.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend in Zutphen alles heel lekker. Goed warm bij de bezorging

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Best lekker, porties waren aan de kleine kant. Wat mij tegen staat is al het plastic waar het eten in verpakt is. Ik zou graag de optie hebben om vooraf zelf schaaltjes bij jullie te brengen.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Zeer smaakvol.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Eten lekker en drievaksmaaltijd mooie hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

buiten de pindasaus (veel te dun) was het eten heerlijk, mijn kortingscodes werkten niet, ondanks dat de bestelling later kwam door een lekke band vd bezorging was het toch nog warm, wat ik wel weer knap vond.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op tijd klaar en was heel erg lekker! Niet teveel, niet te weinig. Wij komen terug!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel. Vlees en vega.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Vooral de rendang. Fijn dat er nu bio eten bezorgd wordt.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd erg snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het was allemaal érg lekker. We hadden een vegetarische 3-vaks maaltijd en één met vlees. Beide aanraders! Porties mogen wat mij betreft wel iets groter.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De ‘drie-vaks’ biedt variatie en keuze per persoon - heerlijk en een aanrader!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt op tijd en het eten was enorm lekker! Bedankt!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is erg lekker, maar het werd lauwwarm bezorgd en koelde daardoor tijdens het opscheppen al te veel af. Jammer!!! In plastic bakjes met plastic tasje bezorgd, best gek voor een vegan bio toko.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel met gevarieerde gerechten allemaal authentiek van smaak. Prima porties.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Wel had ik van de tempeh goreng verwacht dat het net zo zou zijn als bij de biotoko in Zutphen. Het was echter wat zachter en papperiger.

Reactie van BioToko:Beste Frea, Wat vervelend dat je een verschil ervaren hebt in smaak en kwaliteit tussen Deventer en Zutphen. Al onze gerechten komen namelijk uit dezelfde keuken en daarom zou dit niet mogen gebeuren. We gaan meteen kijken waar dit aan kan liggen.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en super lekker

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi! We hebben heerlijk gegeten! Precies goede hoeveelheid (in ieder geval voor vrouwen), pittigheid prima en perfect op tijd bezorgd! We vroegen ons alleen af of jullie nog nadenken over het verpakkingsmateriaal?? Het is best veel plastic en aluminiumfolie... Nogmaals bedankt en tot een volgende keer! Groetjes!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker eten en fijne smaken, voor herhaling vatbaar!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaken, voldoende keus. Prijs - kwaliteit prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vega/vlees rijsttafel, topkwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, lekker vers, goed gekruid.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische rijsttafel! Goed gekruid en warm bezorgd Aanrader

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en stipt op tijd!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was zeer goed en lekker. Helaas was er één besteld item vergeten. Geen ramp, kan gebeuren maar wees alert op de zorgvuldigheid en laat je niet opjagen door de drukte. Komt slordig over.

Reactie van BioToko:Beste Jore, Misschien een wat late reactie van ons maar mocht je nog eens een item missen twijfel dan niet om ons direct te bellen. Het is vaak een kleine moeite voor ons om het direct nog te herstellen. Excuses voor het ongemak.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk alleen jammer dat bij de rijsttafel waarbij gado gado bij zit geen saus bij wordt gedaan. Alles was compleet alleen bij de gado gado niet. 😞

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, constante kwaliteit, ideaal voor afhaal. Lekker makkelijk nu in Deventer!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk, de BioToko nu ook in Deventer ! Goed werkende website. Gerechten fijn van smaak. Goede communicatie. Enthousiaste bezorging.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed bereid en gevarieerd eten. Echt lekker gegeten. Supersnel bezorgd. Het eten was er binnen 25 minuten en werd met de fiets bezorgd!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een rijsttafel besteld en alles was heerlijk!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijsttafel was mild met vlees was erg lekker. En voldoende voor drie volwassen personen.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, eerste instantie lijkt het weinig maar voor ons is het genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies pittig genoeg! Het smaakte zeer goed. Heerlijke aubergines.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen, en ophalen. In de zaak stond alles al klaar en was het enkel opwarmen. Goed ingepakt kreeg ik het eten mee en thuis wachtten 3 hongerige familieleden! Wij aten net teveel tot alles op was. Kinderen smulden er ook van. Volgende keer bestel ik er iets pittigs bij. Milde gerechten heerlijk gekruid. Enige nadeel is de plastic verpakking. Maar dat blijft bij afhalen een dilemma.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel besteld en zelf opgehaald , prima verzorging, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. Elk afzonderlijk gerecht was zeer smaakvol.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald in Deventer via online bestelling en dat liep perfect. Thuis heerlijk gegeten! Porties zouden iets groter mogen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, propere en bescheiden winkel

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Tikje meer rijst had gemogen, maar de rijsttafel (pittig vlees) was zeer smakelijk. De maaltijd was snel (en warm) bezorgd.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten - authentieke Indonesische gerechten goed klaargemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Fijn dus dat BioToko nu ook in Deventer is 👍🏻

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs is stevig, maar de kwaliteit is zeker goed. We hadden voor 85 euro besteld en daar hebben we met 4 personen lekker van gegeten, alles was op.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en het werd heel vlot bezorgd.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vegan rijsttafel met een paar extra gerechtjes voor 3 personen. Wederom was het verukkeluk! Heerlijke smaken, krakende groentes, lekkere pit waar je het verwacht. De zelfgemaakte bonbons waren ook heerlijk, zo lekker dat die ook in twee dagen op waren. We gaan hier echt een gewoonte van maken. Ik had de bestelling niet goed ingevoerd en een opmerking gemaakt in het vakje opmerkingen en werd teruggebeld door een zeer vriendelijke jongeman die alles helemaal top heeft opgelost. We zijn zo ontzettend blij met zo'n heerlijke biologische afhaal met vriendelijk personeel in de buurt met veganistische gerechten, ik hoop dat jullie nog heel lang blijven bestaan! Ga zo door!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten. Enige tip die ik wil geven is de verpakking, kan dat kok wat duurzamer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Alles is opgegaan.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten. Hooelijk bezorgen jullie ook snel in Schalkhaar!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

In de eerste plaats is het een verrijking voor Deventer. We hebben met 5 personen 2 rijsttafels besteld: een vega en een rijsttafel mildvlees. het was erg lekker en het was meer dan voldoende. Maar: De rijsttafel mild vlees viel erg tegen. Er was onvoldoende vlees. Twee dezelfde (half gevulde) bakjes met vlees. Wel lekker maar heel karig. Het lijkt me dat hier iets mis is gegaan met de samenstelling want we hadden wel heel veel bakjes met bonen. Zo gevarieerd als de kaart er uit zag, zo eenduidig stond het op tafel. Van de eigenaar kregen we een bon met 10% korting maar die was niet goed in de bestelling meegenomen en werd ook niet doorberekend. Bij het ophalen nog eens naar gevraagd maar daar is niet op gereageerd. Kortom: erg lekker gegeten, maar de prijs (92 euro) van, met name de rijsttafel mild vlees, is erg fors. Ik hoop dat BioToko een succes gaat worden, want de kwaliteit is goed maar de prijs kwaliteit moet wel beter. Als de kinderziektes er uit zijn, willen we over e

Reactie van BioToko:Beste... Fijn om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Wij vermoeden dat er inderdaad iets verkeerd is gegaan tijdens het verpakken. Als er in het vervolg twijfel is over de inhoud van de bestelling zou het fijn zijn als u direct contact met ons opneemt, dan maken wij het gelijk in orde. Graag tot een volgende keer, Groet BioToko Deventer

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté! Aanrader

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam perfect op tijd. Eten was van zeer goede kwaliteit. Authentieke smaak. Kleine porties, maar voor ons meer dan voldoende.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was keurig op tijd, warm en heerlijk! De verschillende gerechten van de rijsttafel waren allemaal anders en erg lekker. Dit was niet de eerste keer dat we ate n van/bij de BioToko en zeker ook niet de laatste keer!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

BioToko gebruikt gelukkig weinig trassi (pasta van dode garnalen), waardoor veel gerechten ook geschikt zijn voor vegans. Geweldig! Verder is het eten lekker puur en niet zo vet.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor deventer. Heerlijk en lekkerere gerechten. We hebben met 4 personen heerlijk gegeten.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, super lekker! Alles goed verzorgd en op tijd bezorgd. Ik wordt er héél blij van.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Echt blij dat ze nu ook in Deventer zitten.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel besteld en geleverd. En het eten heerlijk, zoals gewend in Zutphen. Heel fijn dat Biotoko nu ook in Deventer is. Enig minpuntje zijn de pkastic verpakkingen (worden zacht en lekken)

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was zeer goed. Enige opmerking die ik heb heeft betrekking op de onduidelijke structuur van de kortingsbonnen. De afhaalkorting (1 euro per 10 euro bestelling) geldt alleen als je niet online besteld. Dit staat niet vermeld op de bon. In mijn geval had ik online besteld (ca 24 euro) met de 5% kortingscode (=1,20 euro korting) en kwam ik het afhalen. Had ik niet online besteld, maar had ik gewoon bij jullie in de winkel besteld (wat voor jullie veel inefficienter is), dan had ik 2 euro korting gehad. Dit is niet logisch en roept bij mij ergenis op.

Reactie van BioToko:Beste Arno. Bedankt voor je waardevolle feedback. We hebben het besproken en inmiddels gelijk getrokken. Hopelijk tot een volgende keer.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg goed. We hebben ervan genoten. Alles heerlijk vers en warm... Dikke tien..! Bestel in de toekomst zeker weer eens...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en ruim voldoende!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vegan menu en vlees menu was door elkaar verpakt: heel onhandig. Flink uitzoekwerk en dan maar hopen dat ergens heen melk of ei door zit. Kortingscode gaat niet automatisch bij online bestellen, wel gek want is standaard % (afh. van dag), zag ik te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de eerste keer een pittige vlees rijsttafel opgehaald. Heerlijk eten. Goed verzorgd en prima van smaak. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine porties maar erg smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het proefde als bij mijn indonesische opa en oma thuis!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn groot fan van de BioToko!! Al 3 keer besteld en heerlijk gegeten. Je proeft de kwaliteit van de producten en het is echt goed gekruid. De smaak klopt.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en ik kon zonder problemen mijn bestelling veel eerder ophalen. Goede service! Ik kom zeker een keer terug.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk BioToko in Deventer! Het online bestelproces is erg makkelijk en duidelijk. Bij afhalen stond de bestelling al keurig klaar in de koeling. Het personeel was vriendelijk. We hebben gesmuld van het fantastisch lekkere eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was stipt optijd, het eten was nog erg warm toen het aankwam en smaakte allemaal voortreffelijk! Voor herhaling vatbaar.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wij hadden een vegetarisch menu mild, voor 2 personen, van gegeten met 3 kinderen erbij, dat was prima. Goeie smaken, lekker gekruid en biologisch! Daar betaal ik graag iets voor zeker omdat dit het hoofdstuk junkfood zwaar overstijgt. Aanrader!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima toko, vriendelijke mensen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Verander niets: het is precies goed. Veel succes in Deventer.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!! Wordt heerlijk gekookt door de mensen van BioToko en wat fijn dat het biologisch is!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Precies hoe een rijsttafel moet zijn en erg op tijd geleverd!! Dank!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel een probleem met de verpakking. Plastic bakjes niet geschikt voor warm voedsel. Ingekrompen en saus gelekt. Dat is zo jammer. Deksels ook onhandig te openen. Advies is betere verpakking. Bv stevig piepschuim. Verder alles uitstekend !

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten, snelle levering en goed warm!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Alles lekker heet bezorgd. Een aanrader.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon!! Heerlijk genoten van de authentieke Indonesische gerechten, de rijsttafel is een echte aanrader!! Top!!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken gingen wij naar Zutphen en nu naar Deventer en het eten is net zo top als in Zutphen 😋

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Dankjewel wel. We brengen de kratjes vandaag terug.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zoals in Zutphen: heerlijk.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en afhalen ging vlot, alles was al netjes ingepakt

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed klaargemaakt en een aanwinst voor Deventer! 😃

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld en opgehaald. Eten wordt ter plekke goed opgewarmd. Smaakte ook prima. Wel zijn het kleine porties. Vooral rijst en/of nasi mag best wat meer zijn. Dit mag je, vind ik, wel verwachten als je een rijsttafel besteld en 50€ hebt afgerekend. Kwaliteit en smaak prima.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en snelle bezorging

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed! Heerlijk gegeten! Doen we vaker!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Wel wat kleine porsies..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, wel wat aan de prijzige kant. Maar ja, biologisch is ook wat duurder. Ik had via internet besteld, maar toen ik aankwam moest alles nog bij elkaar worden gezocht. Omdat mensen ook aan het loket kwamen bestellen heb ik uiteindelijk toch wel een half uur buiten staan wachten.

Reactie van BioToko:Excuses voor het lange wachten. Wij hanteren de regel dat we het eten pas verwarmen als de klant aanwezig is. Normaal gesproken zou u binnen mogen wachten op een kruk aan het raam, helaas is dat momenteel nog niet mogelijk. Desalniettemin heeft het te lang geduurd en daarvoor onze excuses. Hopelijk volgende keer een betere ervaring. Bedankt voor je bezoek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! We hadden zelf een rijsttafel samengesteld en dat is ons goed bevallen. De bezorging was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en porties zijn van goede omvang. Eten was erg lekker en voor ons goed gekruid, niet te scherp.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Na eerste afhaalervaring: echt een aanwinst voor Deventer! Indisch/Indonesisch en biologisch is nog een zeldzame combinatie. De rendang, ajam kuning en tempeh kering smaakten heerlijk. Ook de seroendeng: wat een verschil met het Conimex-potje. En een prettig idee dat je geen plofkip eet. De spekkoek kan beter, te droog, te weinig 'spekkig'. Ik verheug me op een post-coronabezoek aan jullie nieuwe zaak.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indonesische smaakexplosie, zeer goede kwaliteit

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles met mijn eerste bestelling en kennismaking met het nieuwe bedrijf was uitstekend, behalve de belangrijkste omstandigheid - veiligheid. De receptionist was zonder masker en dicht bij mij maakte ik een opmerking, maar ik werd niet serieus genomen.

Reactie van BioToko:Beste meneer Petrov, Excuses voor de slechte naleving van het dragen van mondkapjes. Wij hebben dit inmiddels aangepast. Toch wil ik een kleine kanttekening plaatsen en dat is dat u beiden zelf ook geen mondkapje droeg. Dat wekt voor ons niet de indruk dat u er zelf erg veel waarde aan hecht. Hopelijk tot een volgende keer. Fijn dat de ervaring wat het eten betreft een goede ervaring heeft gehad.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten! De ideale mix voor 1 vleeseter en 1 vegetariër :) Goede porties ook. We bestellen zeker nog een keer!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top maaltijd, morgen genieten van de leftovers 😀

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke zelf samengestelde vegan-maaltijd. Prima op smaak en lekker pittig. Zeker een aanrader

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond zoals afgesproken, warm en goed verpakt klaar op het afgesproken afhaalmoment. Samen hebben we heerlijk gesmuld van de vele gerechten van de bestelde rijsttafel. Een aanwinst voor Deventer op afhaalgebied!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Ik heb afgehaald, het enige minpunt was dat ik om 19.30 zou afhalen en dat het toen nog warm moest worden gemaakt. Ik zou dat als optie bij het bestelproces vermelden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

donderdag jullie rendang en nasi goreng geprobeerd , vandaag de bami goreng , mihoen goreng , smoor djawa , sajoer en sambal goreng eitjes gegeten ...zó ontzettend lekker alles !! goede kwaliteit van de ingrediënten en dat proef je terug !! oprechte complimenten , ik kom vaker !! mvg Herman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De bestelling was keurig op de afgesproken tijd en het was goed warm!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Welkome aanvulling voor Deventer, goede ingrediënten , verfijnde smaak. Veel succes.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat jullie nu ook in Deventer zitten!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik drukte op bezorg-site op een basis-gerecht dat ik wilde (nasi) maar toen kreeg ik een venter dat ik mijn postcode in moest vullen. Heb ik gedaan. Ik was in de veronderstelling dat die nasi daarna in mijn mandje zou zitten maar dat was niet zo. Nu heb ik zelf niet goed opgelet maar misschien kunnen jullie de website wel even aanpassen. Het eten was heerlijk en de bezorging was snel en goed. Mvg, Ardaan

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ook nog biologisch

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord: heerlijk!! Mooie uitbreiding van culinair aanbod in Deventer.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas matig. Niet echt smaakvol en zelfs wat waterig. Jammer.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating